Freebies

Salam =)
Saya ada bberapa freebie yang di ambil dari En. Google
Boleh di jadikan sbagai header (korang edit lah supaya kiut-miut) ataupun apa2 jer ikut suka korang. Yang penting kita puas hati, kan3x?? Hehee
Ambil jer kalau b'minat ^^









tQ for your BIG smile here.

2 comments:

aini shahroni said...

Could you teach me macm mana nak buat header yang transparent??
Saya langsung tak phamlaa..walau pun dh baca bnyak kali *banyak blog..
btw.. saya xde ADOBE PHOTOSHOP..

Di eQara said...

erm.. sya guna adobe photoshop. Insyaallah. Nant sya buatkn awak ttrial untk tu, ok. ^^